Jak vybrat ten správný ideální ohňostroj právě pro vás.

Ohňostroje se liší především počtem výstřelů, kalibrem efektu, tvarem efektů, složením efektů, délkou celého ohňostroje.

Správný výběr ohňostroje záleží na několika faktorech, kterými jsou především:

-        - cena ohňostroje = kolik peněz chcete investovat do ohňostroje? Ohňostroj může stát 1.000Kč nebo také několik desítek tisíc korun.

-       - Malý složený ohňostroj malých kalibrů ideální pro dětské narozeninové oslavy kde není potřeba produkce velkých ran (malé kompaktní baterie obvykle 16 výstřelů či 25 výstřelů  kalibr 20mm)

-        - Sředně velký zahradní ohňostroj (středně velké kompaktní baterie kalibr 25 mm nebo 30 mm popř. jejich kombinace)

-        - Velký zahradní ohňostroj ideální pro všechny účely oslavy. Narozeniny, firemní večírky, svatby apod. (středně velké a velké kompaktní baterie kalibr 30 mm nebo 50 mm popř. jejich kombinace)

- Tiché ohňostroje = Ohňostroj se skládá pouze z pyrotechniky, která nevytváří po vystřelení na oblohu hluk podobný jako u běžné pyrotechniky. Velmi oblíbená varianta pro klienty, kteří milují ohňostroje, ale z nějakého důvodu si nemohou dovolit dělat velký hluk (majitelé koní, psů či jiných zvířat)

-        - je dobré předem zjistit kde přesně budete ohňostroj střílet. Pokud máte k dispozici velký prostor kde je možné střílet opravdu velké ohňostroje pak by Vás mohli oslovit ohňostroje, které jsou různě úhlované. To znamená, že ohňostroj střílí např. postupně zleva doprava nebo střílí celá salva několika kusů naráz apod. Takový ohňostroj je velice zajímavý a efektní.

Naše složené ohňostroje na jedno zapálení jsou samoobslužné. Jejich použité je velice snadné a zvládne je opravdu každý. Naše složené ohňostroje obsahují pyrotechnické certifikované výrobky, které podléhají velmi přísné legislativě. Naše ohňostroje a obecně námi nabízená pyrotechnika obsahuje maximální povolené množství pyrotechnické slože a maximální rozměry efektů na obloze. Obecně platí, že čím větší kalibr ohňostroje tím výše efekt letí a má také větší rozměr efektu na obloze. Markantní rozdíl na obloze je mezi kalibrem 20 mm a 30 mm stejně tak mezi kalibrem 30 mm a 50 mm.

Při dodržení všech základních bezpečnostních zásad, které najdete na každém ohňostroji od nás jsou naše ohňostroje a zábavní pyrotechnika naprosto bezpečné.

Comments (0)

No comments at this moment
Produkt byl přidán na wishlist
Product added to compare.